Gabrisa Antipasta
Gabrisa Menu Positano Pasta
Gabrisa Restaurant Menu Pesce
Gabrisa Restaurant Menu Carne

Oltre all’ampia scelta che offriamo ci saranno alcune proposte giornaliere che completeranno il menù con particolari prodotti che si potranno avere solo in un determinato periodo vista la provenienza da colture locali e biologiche.

In addition to the wide selection we offer, there will be a number of dishes that will complement the daily special menu with products that you may only have at certain periods, because the ingredients are sourced from locally grown organic crops.

Best Restaurant Positano

DINNER

ANTIPASTI

Parmigiana di melenzane con coulis di pomodoro e pesto di basilico

Eggplant “parmigiana” with tomato coulis and basil pesto

€ 18,00

Variazione di crudo di pesce

Mix rawtuna, seabass, seafood ,Sicilianprawn and caviar

€ 48,00

Triglia, melanzane, provola e basilico

Crunchy deep-fried red mullet with provola cheese, eggplant and basil

€ 22,00

Polpo arrostito su “Fresella” Napoletana

Roasted octopus on typical Neapolitan “Fresella” bread with eggplant in oil, curly endive and black olives

€ 20,00

Fiori di zucca ripieni di ricotta di bufala, su carpaccio di pomodori Sorrento

Zucchini flowers stuffed with buffalo ricotta cheese and tomato carpaccio

€ 16,00

Uova, patate e tartufo

Pan friedegg with local provolone cheese fondue, black truffle and potato foam

€ 16,00

Battuta di manzo con stracciata di bufala e limoni

Chopped raw beef with shredded buffalo mozzarella and lemon

€ 20,00

Insalata Caprese

Tomato and mozzarella salad with fresh basil

€ 16,00

Misto di formaggi italiani

Mixed italian cheeses

€ 16,00

PASTA & RISO

Spaghettoni di Gragnano alla Positanese con sconcigli, lupini, pomodorini arrostiti e crostini di pane

Thick Spaghetti “Positano style”, with conch, clams, smoked cherry tomatoes and bread croutons

€ 22,00

Bottoni ripieni di ricotta infornata su salsa alla Nerano

Homemade ravioli, stuffed with ricotta cheese on a zucchini, cheese and basil sauce

€ 16,00

Cannoncini al ragù Napoletano

Homemade *cannoncini pasta stuffed with meat ragù, ricotta, provola cheese and basil on a traditional Neapolitan ragù sauce

€ 18,00

Risotto alla Pescatore

Risotto with shellfish and seafood

€ 23,00

Tagliolini al nero di seppia con ricci di mare

Black squid ink homemade tagliolini pasta with sea urchins

€ 26,00

Mezzi paccheri all’astice

Mezzi paccheri pasta with halflobster

€ 28,00

PESCE

Astice alla griglia

Grilled lobster with yogurt and parsley sauce and mixed salad

€ 45,00

Baccalà alla “bella donna” di mare

Sous vide dry salted codfish with tomatoes, olives and cappers

€ 25,00

Tataki di tonno con caponatina di verdure

Tuna tataki with mixed vegetables

€ 26,00

Branzino alla griglia con verdure e patate novelle

Grilled seabass with grilled vegetables and potatoes

€ 24,00

CARNE

Guancia di vitello alla pizzaiola

Veal cheek with “Pizzaiola” sauce

€ 24,00

Pollo alla cacciatora

Chicken roll in a tomato, mushroom, celery, carrot and onion sauce

€ 22,00

Cuberol alla griglia con verdure di stagione

Grilled veal steak bone served with vegetables of the season

€ 10,00 all’etto

PROPOSTA VEGETARIANA – VEGANA

La melanzana

Roasted eggplant, tomato, olives and capers with basil sauce

€ 16,00

Misticanza aromatica

Mixture of salads

€ 14,00

Linguine alle zucchine

Linguini pasta with fried zucchini

€ 16,00

Spaghettoni ai pomodorini e basilico

Thick spaghetti with different varieties of tomatoes and basil

€ 16,00

Misto di verdure con tofu grigliato

Mixed vegetables with grilled tofu

€ 16,00

Cheesecake ai lamponi vegan

Vegan raspberry cheesecake

€ 10,00

MENU TRADIZIONE

Polpo arrostito su “Fresella” Napoletana

Roasted octopus on a typical Neapolitan “Fresella” bread with eggplant in oil, curly endive and black olives

Cannoncini al ragù Napoletano

Homemade cannoncini pasta stuffed with meat ragù, ricotta, provola cheese and basil on a traditional Neapolitan ragù sauce

Baccalà alla “bella donna” di mare

Sous vide dry salted codfish with tomatoes, olives and cappers

Babà al rum con frutta di stagione

Traditional Neapolitan rum babà with seasonal fruit

*****

La degustazione si intende per un minimo di 2 persone è servito per l’intero tavolo

€ 60,00 a persona (bevande escluse)

Tasting is meant for a minimum of 2 people and served for the entire table

€ 60,00 per person (drinks excluded)

Con vini in abbinamento € 50,00 per persona

With wine pairing € 50,00 per person

MENU MANO LIBERA

Menù a libera interpretazione dello chef: 7 portate

Free choice of the chef: 7 courses

( il menù può variare in base alle allergie comunicate dal cliente/ the menù can be personalized in base of personal allergies )

*****

La degustazione si intende per un minimo di 2 persone è servito per l’intero tavolo

€ 90,00 a persona (bevande escluse)

Tasting is meant for a minimum of 2 people and served for the entire table

€ 90,00 per person (drinks excluded)

Con vini in abbinamento € 50,00 per persona

With wine pairing € 50,00 per person

Il nostro menù è il frutto di una continua ricerca dei migliori prodotti disponibili sul mercato, scelti in base alla loro freschezza, genuinità e stagionalità.
La nostra filosofia è quella di offrire la migliore esperienza possibile ai nostri ospiti senza però dimenticare nè tantomeno stravolgere le nostre origini.
Oltre all’ ampia scelta che offriamo ci saranno alcune proposte giornaliere che completeranno il menù con particolari prodotti che si potranno avere solo in un determinato periodo vista la provenienza da colture locali e biologiche.

Our philosophy is to offer the best possible experience, without forgetting or distorting our origins. With this objective in mind, we create our menu by continuously searching for the best products available to the market-selected for their freshness, authenticity and seasonality.
We complement our daily with special dishes, which we offer for short periods, as they are created from organic farmed produce.

Molte ricette contengono vino o altri prodotti alcolici, se volete che il vostro pasto sia esente di qualunque alcolico informaci al momento dell’ ordine.

Many recipes contain alcohol as a part of their ingredients; if you require an alcohol free meal please let us know when we take your order.

Il nostro menù è adatto ai vegetariani. Molti piatti possono essere vegetariani o vegani ed altre ricette vengono proposte in base ai prodotti freschi disponibili in giornata. Chiedete assistenza alla nostra famiglia o al personale di servizio.

If you would like us to cook a vegetarian or vegan variation to one of our dishes, please contact us as soon as possible so we can discuss your requirements- we can often incorporate freshly sourced alternatives.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close