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Oltre all’ampia scelta che offriamo ci saranno alcune proposte giornaliere che completeranno il menù con particolari prodotti che si potranno avere solo in un determinato periodo vista la provenienza da colture locali e biologiche.

In addition to the wide selection we offer, there will be a number of dishes that will complement the daily special menu with products that you may only have at certain periods, because the ingredients are sourced from locally grown organic crops.

Best Restaurant Positano

DINNER

Il menu può subire delle variazioni durante il corso della stagione.
The menu is subject to change during the course of the season.

ANTIPASTI

Starters

Parmigiana di carciofi

Artichoke “parmigiana”

€ 20,00

Sandwich di alici in tortiera

Anchovies and provola cheese sandwich

€ 22,00

Uovo, patate e tartufo

Pan fried egg with local provolone cheese fondue, black truffle and potato foam

€ 20,00

Polpo arrostito alla “Luciana”

Roasted octopus with cherry tomatoes, olives, capers and “polenta”

€ 27,00

Carciofi, Gamberi e burrata

Grilled artichoke filled with burrata cheese and prawns

€ 28,00

Insalata Caprese a mio modo

Different tomato varieties with buffalo mozzarella and burrata

€ 18,00

Crudo di branzino alla marinara

Sea bass sashimi with “marinara” sauce

€ 30,00

Ostriche crude Grand Cru Royale

Raw Oysters Grand Cru Royale

€ 10,00 al pezzo / each piece

Misto di formaggi italiani

Mixed italian cheeses

€ 18,00

PASTA & RISO

First Dishes

Spaghettoni di Gragnano alla “Positanese” con sconcigli, lupini, pomodorini arrostiti e crostini di pane

Thick Spaghetti “Positano style”, with conch, clams, smoked cherry tomatoes and bread croutons

€ 28,00

Ravioli ripieni di ricotta di pecora alla “Scarpariello”

Homemade ravioli stuffed with sheep’s ricotta cheese,
tomato sauce and pecorino cheese

€ 22,00

Cannoncini al ragù Napoletano

Homemade cannoncini pasta stuffed with meat ragù, ricotta, provola cheese and basil on a traditional Neapolitan ragù sauce

€ 24,00

Pasta piselli e gamberi rossi

Tubetti pasta with peas and red prawns

€ 30,00

Tagliolini al ragù leggero di coccio, limone e salicornia

Homemade tagliolini with sea gurnard ragout, lemon and sea asparagus

€ 28,00

Candele alla “Genovese”

Candele pasta with beef “Genovese” sauce

€ 26,00

PESCE

Fish

Baccalà con insalata di rinforzo

Fried cod fish with cauliflower and pickled vegetables salad

€ 28,00

Triglia croccante su zuppa di cozze

Crunchy-deep fried red mullet on a black mussels soup

€ 28,00

Branzino alla griglia con verdure e patate novelle

Grilled seabass with grilled vegetables and potatoes

€ 30,00

CARNE

Meat

Guancia di vitello “Anni 80” con panzerotto di patate e rafano

Braised veal cheek with green peppers, potato and horseradish croquette

€ 28,00

Carrè di agnello scottato con funghi Champignon e senape

Rack of seared lamb with Champignon mushrooms cream and mustard

€ 26,00

Cube roll alla griglia con verdure di stagione e salsa “bernese”

Grilled cube roll steak served with vegetables of the season

€ 12,00 all’etto/100gr

PROPOSTA VEGANA

Vegetarian · Vegan Dishes

Carciofo arrostito

Roasted artichoke

€ 18,00

Pizza di scarola

Fried pizza with curly endive, capers and black olives

€ 18,00

Misticanza aromatica

Mixture of aromatic salads

€ 16,00

Zuppa del giorno

Soup of the day

€ 18,00

Linguine alla Bella Donna

Linguine pasta with cherry tomatoes, olives and capers

€ 20,00

Vegan cheesecake ai lamponi

Vegan raspberry cheesecake

€ 12,00

Dolci fatti in casa

Homemade Dessert

Soufflé al limone e liquirizia

Lemon soufflé with licorice sauce and homemade lemon ice cream

€ 12,00

abbinato con liquori della costa o passito

paired with liquor of the coast or raisin wine

€ 16,00

Tiramisù con gelato al caffè ed anice

Tiramisu with homemade coffee and anice ice cream

€ 12,00

abbinato con baileys o rum al caffè

paired with baileys or coffee rum

€ 16,00

La Pastiera

Neapolitan dessert with cooked wheat ricotta cheese mousse
and mandarin sauce

€ 12,00

abbinata con liquori della costa o passito

paired with liquor of the coast or raisin wine

€ 16,00

Cioccolato, caramello e arachidi salate

Chocolate and caramel mousse with salted peanut ice cream

€ 12,00

abbinata con Grand Marnier o rum scuro

paired with dark rhum or Grand Marnier

€ 16,00

Babà al rum con crema e amarene

Traditional Neapolitan rum babà with custard and sour cherries

€ 12,00

abbinato con liquori della costa o rum scuro

paired with liquor of the coast or dark rhum

€ 16,00

Cheesecake vegana ai lamponi

Vegan rasberry cheesecake

€ 12,00

abbinata con liquori della costa o porto

paired liquor of the coast or porto

€ 16,00

Gelati e sorbetti della casa a scelta

A choice of ice creams and sorbets of the house

€ 10,00

abbinato con un vino liquoroso o liquori della costa

paired with liqueur like wine or liquors of the coast

€ 14,00

Tagliata di frutta

Mixed fruit platter

€ 10,00

abbinato con un rum o liquori della costa

paired with rum or liquors of the coast

€ 14,00

Misto di formaggi stagionati

Mixed local cheeses

€ 18,00

abbinato con un vino liquoroso

paired with liqueur like wine

€ 23,00

Menu Tradizione

Traditional Menu

Parmigiana di carciofi

Artichoke “parmigiana”

Spaghettoni di Gragnano alla Positanese con sconcigli, lupini, pomodorini arrostiti e crostini di pane

Thick Spaghetti “Positano style”, with conch, clams, smoked cherry tomatoes and bread croutons

Triglia croccante su zuppa di cozze

Crunchy-deep fried red mullet on a black mussels soup

Babà al rum con crema e amarene

Traditional Neapolitan rum babà with custard and sour cherries

La degustazione si intende per un minimo di 2 persone e servito per l’intero tavolo (bevande escluse)

Tasting is meant for a minimum of 2 people and served for the entire table (drinks excluded)

€ 80,00 · a persona · per person

Con vini in abbinamento

With wine pairing

€ 120,00 · a persona · per person

Menù Mano libera

Choice of the Chef

Menù a libera interpretazione dello chef: 7 portate

Free choice of the chef: 7 courses

La degustazione si intende per un minimo di 2 persone e servito per l’intero tavolo (bevande escluse)

Tasting is meant for a minimum of 2 people and served for the entire table (drinks excluded)

€ 110,00 · a persona · per person

Con vini in abbinamento

With wine pairing

€ 160,00 · a persona · per person

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