Gabrisa Antipasta
Gabrisa Menu Positano Pasta
Gabrisa Restaurant Menu Pesce
Gabrisa Restaurant Menu Carne

Oltre all’ampia scelta che offriamo ci saranno alcune proposte giornaliere che completeranno il menù con particolari prodotti che si potranno avere solo in un determinato periodo vista la provenienza da colture locali e biologiche.

In addition to the wide selection we offer, there will be a number of dishes that will complement the daily special menu with products that you may only have at certain periods, because the ingredients are sourced from locally grown organic crops.

Best Restaurant Positano

DINNER

ANTIPASTI

Starters

Parmigiana di melenzane con coulis di pomodoro e pesto di basilico

Eggplant “parmigiana” with tomato coulis and basil pesto

€ 18,00

Uova, patate e tartufo

Pan fried egg with local provolone cheese fondue, black truffle and potato foam

€ 16,00

Triglia, melanzane, provola e basilico

Crunchy deep-fried red mullet with provola cheese, eggplant and basil

€ 22,00

Polpo arrostito su “Fresella” Napoletana

Roasted octopus on typical Neapolitan “Fresella” bread with eggplant in oil, curly endive and black olives

€ 20,00

Fiori di zucca ripieni di ricotta di bufala, su carpaccio di pomodori Sorrento

Zucchini flowers stuffed with buffalo ricotta cheese and tomato carpaccio

€ 16,00

Insalata Caprese

Tomato and mozzarella salad with fresh basil

€ 16,00

Misto di formaggi italiani

Mixed italian cheeses

€ 16,00

PASTA & RISO

First Dishes

Spaghettoni di Gragnano alla Positanese con sconcigli, lupini, pomodorini arrostiti e crostini di pane

Thick Spaghetti “Positano style”, with conch, clams, smoked cherry tomatoes and bread croutons

€ 22,00

Bottoni ripieni di ricotta infornata su salsa alla Nerano

Homemade ravioli, stuffed with ricotta cheese on a zucchini, cheese and basil sauce

€ 16,00

Cannoncini al ragù Napoletano

Homemade *cannoncini pasta stuffed with meat ragù, ricotta, provola cheese and basil on a traditional Neapolitan ragù sauce

€ 18,00

Risotto alla Pescatore

Risotto with shellfish and seafood

€ 23,00

Fettuccelle al nero di seppia con ricci di mare

Black squid ink homemade fettuccelle pasta with sea urchins

€ 26,00

Linguine all’astice

Linguine pasta with half lobster

€ 28,00

Mezzi paccheri alla “Genovese”

Mezzi paccheri pasta with veal “Genovese” sauce

€ 18,00

PESCE

Fish

Baccalà alla “bella donna” di mare

Sous vide dry salted codfish with tomatoes, olives and cappers

€ 25,00

Tataki di tonno con caponatina di verdure

Tuna tataki with mixed vegetables

€ 26,00

Branzino alla griglia con verdure e patate novelle

Grilled seabass with grilled vegetables and potatoes

€ 24,00

CARNE

Meat

Guancia di vitello alla pizzaiola

Veal cheek with “Pizzaiola” sauce

€ 24,00

Pollo alla cacciatora

Chicken roll in a tomato, mushroom, celery, carrot and onion sauce

€ 22,00

Cuberol alla griglia con verdure di stagione

Grilled veal steak bone served with vegetables of the season

€ 10,00 all’etto

PROPOSTA VEGETARIANA – VEGANA

Vegetarian · Vegan Dishes

La melanzana

Roasted eggplant, tomato, olives and capers with basil sauce

€ 16,00

Misticanza aromatica

Mixture of salads

€ 14,00

Linguine alle zucchine

Linguini pasta with fried zucchini

€ 16,00

Spaghettoni ai pomodorini e basilico

Thick spaghetti with different varieties of tomatoes and basil

€ 16,00

Misto di verdure con tofu grigliato

Mixed vegetables with grilled tofu

€ 16,00

Cheesecake ai lamponi vegan

Vegan raspberry cheesecake

€ 10,00

Dolci fatti in casa

Homemade Dessert

Ricotta e pera con sorbetto di pera e anice

Ricotta cheese and pear dessert served with anise and pear sorbet

€ 10,00

abbinata con acquavite di pera

paired with a pear brandy

€ 13,00

Soufflè all’albicocca

Apricot soufflè

€ 10,00

abbinato con vino liquoroso o acquavite di frutta

paired with liqueur like wine or fruit brandy

€ 13,00

Il Tiramisù

The most traditional Italian coffee dessert

€ 10,00

abbinata con rum o Tia Maria o Bailey’s

paired with rhum or tia Maria or Bailey’s

€ 13,00

Mousse ai tre cioccolati

Three chocolates mousse

€ 10,00

abbinata con rum, brandy o Grand Marnier

paired with rhum, brandy or Grand Marnier

€ 13,00

Babà al rum con frutta di stagione

Traditional Neapolitan rum babà with seasonal fruit

€ 10,00

abbinato con un rum o liquori della costa

paired with rum or liquors of the coast

€ 13,00

Cheesecake ai lamponi vegan

Vegan rasberry cheesecake

€ 10,00

abbinato con un vino liquoroso

paired with liqueur like wine

€ 13,00

Gelati e sorbetti della casa a scelta

A choice of ice creams and sorbets of the house

€ 9,00

abbinato con un vino liquoroso o liquori della costa

paired with liqueur like wine or liquors of the coast

€ 12,00

Misto di formaggi stagionati

Mixed local cheeses

€ 16,00

abbinato con un vino liquoroso

paired with liqueur like wine

€ 20,00

Menu Tradizione

Traditional Menu

Polpo arrostito su “Fresella” Napoletana

Roasted octopus on typical Neapolitan “Fresella” bread with eggplant in oil, curly endive and black olives

Cannoncini al ragù Napoletano

Homemade cannoncini pasta stuffed with meat ragù, ricotta, provola cheese
and basil on a traditional Neapolitan ragù sauce

Baccalà alla “bella donna” di mare

Sous vide dry salted codfish with tomatoes, olives and capers

Babà al rum con frutta di stagione

Traditional Neapolitan rum babà with seasonal fruit

La degustazione si intende per un minimo di 2 persone e servito per l’intero tavolo (bevande escluse)

Tasting is meant for a minimum of 2 people and served for the entire table (drinks excluded)

€ 60,00 · a persona · per person

Con vini in abbinamento

With wine pairing

€ 90,00 · a persona · per person

Menù Mano libera

Choice of the Chef

Menù a libera interpretazione dello chef: 7 portate

Free choice of the chef: 7 courses

La degustazione si intende per un minimo di 2 persone e servito per l’intero tavolo (bevande escluse)

Tasting is meant for a minimum of 2 people and served for the entire table (drinks excluded)

€ 90,00 · a persona · per person

Con vini in abbinamento

With wine pairing

€ 140,00 · a persona · per person

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close