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Oltre all’ampia scelta che offriamo ci saranno alcune proposte giornaliere che completeranno il menù con particolari prodotti che si potranno avere solo in un determinato periodo vista la provenienza da colture locali e biologiche.

In addition to the wide selection we offer, there will be a number of dishes that will complement the daily special menu with products that you may only have at certain periods, because the ingredients are sourced from locally grown organic crops.

Best Restaurant Positano

DINNER

Il menu può subire delle variazioni durante il corso della stagione.
The menu is subject to change during the course of the season.

ANTIPASTI

Starters

Parmigiana di melanzane

Eggplant “parmigiana”

€ 20,00

Sandwich di alici in tortiera

Anchovies and provola cheese sandwich

€ 22,00

Uovo, patate e tartufo

Pan fried egg with local provolone cheese fondue, black truffle and potato foam

€ 20,00

Polpo alla “Luciana”

Roasted octopus with cherry tomatoes, olives, capers and “polenta”

€ 27,00

Fiori di zucca ripieni di ricotta, con gamberetti e zucchine

Pumpkin flowers with ricotta cheese and served with shrimps and zucchini

€ 28,00

Insalata Caprese a mio modo

Different tomato varieties with buffalo mozzarella and burrata

€ 18,00

Crudo di branzino alla marinara

Sea bass sashimi with “marinara” sauce

€ 32,00

Ostriche crude Grand Cru Royale

Raw Oysters Grand Cru Royale

€ 10,00 al pezzo / each piece

Misto di formaggi italiani

Mixed italian cheeses

€ 18,00

PASTA & RISO

First Dishes

Spaghettoni di Gragnano alla “Positanese” con sconcigli, lupini, pomodorini arrostiti e crostini di pane

Thick Spaghetti “Positano style”, with conch, clams, smoked cherry tomatoes and bread croutons

€ 28,00

Ravioli ripieni di ricotta di bufala con verdure primaverili

Homemade ravioli stuffed with buffalo ricotta cheese, served with spring vegetables

€ 22,00

Cannoncini al ragù Napoletano

Homemade cannoncini pasta stuffed with meat ragù, ricotta, provola cheese and basil on a traditional Neapolitan ragù sauce

€ 24,00

Linguine all’astice e salicornia

Linguine pasta with half lobster, cherry tomatoes and sea asparagus

€ 40,00

Fettuccelle al nero di seppia con ricci di mare

Homemade black squid ink “Fettuccelle” pasta with sea urcin

€ 35,00

Candele alla “Genovese”

Candele pasta with beef “Genovese” sauce

€ 26,00

Riso Carnaroli al peperone imbottito

Risotto with stuffed peperoni cream

€ 28,00

PESCE

Fish

Tataki di tonno con caponatina di verdure

Tuna tataki with mixed vegetables

€ 30,00

Triglia croccante su zuppa di cozze

Crunchy-deep fried red mullet on a black mussels soup

€ 30,00

Branzino alla griglia con verdure e patate novelle

Grilled seabass with grilled vegetables and potatoes

€ 32,00

CARNE

Meat

Guancia di vitello brasata con “panzarotto” di patate e rafano

Braised veal cheek with potato and horseradish croquette

€ 30,00

Carrè di agnello scottato con purea di patate

Rack of seared lamb with mashed potatoes

€ 30,00

Cube roll alla griglia con verdure di stagione e salsa “bernese”

Grilled cube roll steak served with vegetables of the season

€ 12,00 all’etto/100gr

PROPOSTA VEGANA

Vegetarian · Vegan Dishes

Fiori di zucca ripieni di patate e limone

Pumpkin flowers filled with potatoes and lemon

€ 18,00

Pizza di scarola

Fried pizza with curly endive, capers and black olives

€ 18,00

Misticanza aromatica

Mixture of aromatic salads

€ 16,00

Zuppa del giorno

Soup of the day

€ 18,00

Linguine alla Bella Donna

Linguine pasta with cherry tomatoes, olives and capers

€ 22,00

Come un Hamburger

Eggplant and bread burger with broccoli

€ 22,00

Vegan cheesecake ai lamponi

Vegan raspberry cheesecake

€ 12,00

Dolci fatti in casa

Homemade Dessert

Soufflè all’albicocca

Apricot soufflè with homemade apricot sorbet

€ 12,00

abbinato con liquori della costa o passito

paired with liquor of the coast or raisin wine

€ 16,00

Tiramisù con gelato al caffè ed anice

Tiramisu with homemade coffee and anice ice cream

€ 12,00

abbinato con baileys o rum al caffè

paired with baileys or coffee rum

€ 16,00

Vino e “Percoca”

Peach mousse with wine sauce and almond ice cream

€ 12,00

abbinata con liquori della costa o passito

paired with liquor of the coast or raisin wine

€ 16,00

Mousse ai tre cioccolati

Three chocolates mousse with homemade salted peanut ice cream

€ 12,00

abbinata con Grand Marnier o rum scuro

paired with dark rhum or Grand Marnier

€ 16,00

Babà al limone

Traditional Amalfi Coast babà with lemon custard

€ 12,00

abbinato con liquori della costa o rum scuro

paired with liquor of the coast or dark rhum

€ 16,00

Cheesecake vegana ai lamponi

Vegan rasberry cheesecake

€ 12,00

abbinata con liquori della costa o porto

paired liquor of the coast or porto

€ 16,00

Gelati e sorbetti della casa a scelta

A choice of ice creams and sorbets of the house

€ 10,00

abbinato con un vino liquoroso o liquori della costa

paired with liqueur like wine or liquors of the coast

€ 14,00

Tagliata di frutta

Mixed fruit platter

€ 10,00

abbinato con un rum o liquori della costa

paired with rum or liquors of the coast

€ 14,00

Misto di formaggi stagionati

Mixed local cheeses

€ 18,00

abbinato con un vino liquoroso

paired with liqueur like wine

€ 23,00

Menu Tradizione

Traditional Menu

Parmigiana di melanzane

Eggplant “parmigiana”

Spaghettoni di Gragnano alla Positanese con sconcigli, lupini, pomodorini arrostiti e crostini di pane

Thick Spaghetti “Positano style”, with conch, clams, smoked cherry tomatoes and bread croutons

Triglia croccante su zuppa di cozze

Crunchy-deep fried red mullet on a black mussels soup

Babà al rum con crema e amarene

Traditional Neapolitan rum babà with custard and sour cherries

La degustazione si intende per un minimo di 2 persone e servito per l’intero tavolo (bevande escluse)

Tasting is meant for a minimum of 2 people and served for the entire table (drinks excluded)

€ 80,00 · a persona · per person

Con vini in abbinamento

With wine pairing

€ 120,00 · a persona · per person

Menù Mano libera

Choice of the Chef

Menù a libera interpretazione dello chef: 7 portate

Free choice of the chef: 7 courses

La degustazione si intende per un minimo di 2 persone e servito per l’intero tavolo (bevande escluse)

Tasting is meant for a minimum of 2 people and served for the entire table (drinks excluded)

€ 110,00 · a persona · per person

Con vini in abbinamento

With wine pairing

€ 160,00 · a persona · per person

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